Portfolio

Een kleine greep uit mijn werk

🗨 Ervaringen van anderen

Ik ben niet zo’n ster in opscheppen over mijn werk. Gelukkig willen deze fijne mensen iets over onze samenwerking delen. Je leest hun ervaringen hier:

review over Cynthia Lukassen

Jimmy Cowe - Crimibox

" Van te voren vroeg ik me af of Cynthia wel over de topics kon schrijven die ik aanhaalde. Dat bleek geen probleem te zijn. De samenwerking verliep automatisch, ik werd per e-mail up to date gehouden en de blogs waren van hoge kwaliteit. Heel prettig! Je kunt Cynthia met een gerust hart inschakelen om zorgeloos nieuwe content te krijgen op je website."

review over Cynthie Lukassen

Lia Sauer - Passi Avanti

"Cynthia neemt je met veel enthousiasme mee in de wondere wereld van online teksten schrijven. De uitleg over SEO, Google Search Console, landingspagina's en scanbaarheid van teksten is goed en uitgebreid. De feedback op schrijfopdrachten is heel constructief. Deze praktijk maakt de theorie nog duidelijker. Ik wilde mij eigenlijk niet richten op blogs schrijven, maar door de training van Cynthia ga ik nu zelfs kwispelen van blogs schrijven! 😊"

hanna vonk CVV Ede

Hanna Vonk - Projectleider CVV Ede

"Cynthia denkt heel erg mee met het vraagstuk dat je hebt als organisatie. De workshop was heel inspirerend en heeft ons allemaal bewuster gemaakt van hoe een goede online tekst eruit ziet en tools gegeven hoe we dat zelf in het vervolg beter kunnen aanpakken! We snappen nu veel beter hoe een online tekst werkt en hoe je die het beste kunt schrijven. "

review Cynthia Lukassen

Esther Meijer - Esther Meijer Fotografie

"De lessen en voorbeelden werden toegespitst op onze behoeftes en de eigenschappen van het bedrijf. Ik vond het een inspirerende en doeltreffende training. Met veel enthousiasme en humor door Cynthia gebracht. En met een echt luisterend oor!"