Portfolio

Een greep uit mijn schrijfsels

Ik klim regelmatig en met veel plezier in mijn pen, zoals bij…

cynthia Lukassen blogger Cynspirerend

Op Cynspirerend.nl schrijf ik wekelijks over bordspellen, moederschap, food, duurzaamheid en persoonlijke ontwikkeling. Dit blog heeft meer dan 200.000 unieke bezoekers per jaar.

columnist Apneuvereniging Cynthia Lukassen

Sinds 2021 ben ik één van de vaste columnisten voor Apneuvereniging Nederland. In elke column pluk ik een moment uit mijn dagelijks leven met slaapapneu.

column Ede Stad Cynthia Lukassen

Vanaf januari 2024 ben ik één van de vaste columnisten van de Ede Stad en het Bennekoms Nieuwsblad.

Crimibox Blog

Voor spellenuitgever Crimibox verzorgde ik maandenlang met veel plezier blogs met kijktips, luistertips en inspiratieblogs over True Crime en detectivespellen.

schrijfster Cynthia Lukassen

Ik heb diverse gastblogs geschreven bij bloggers over reizen, duurzaamheid, minibiebs of moederschap. O.a. bij Claire’s Mission, Mamagisch en Mamaliefde vind je blogs van mij.

schrijfster Cynthia Lukassen

Ik heb verschillende gastblogs geschreven over SEO, bloggen, online teksten schrijven en website optimalisatie. Interessant? Lees dan zeker deze blogs op mijn website eens!

🗨 Ervaringen van anderen

Ik ben niet zo’n ster in opscheppen over mijn werk. Gelukkig willen deze fijne mensen iets over onze samenwerking delen. Je leest hun ervaringen hier:

review over Cynthia Lukassen

Jimmy Cowe - Crimibox

" Van te voren vroeg ik me af of Cynthia wel over de topics kon schrijven die ik aanhaalde. Dat bleek geen probleem te zijn. De samenwerking verliep automatisch, ik werd per e-mail up to date gehouden en de blogs waren van hoge kwaliteit. Heel prettig! Je kunt Cynthia met een gerust hart inschakelen om zorgeloos nieuwe content te krijgen op je website."

review over Cynthie Lukassen

Lia Sauer - Passi Avanti

"Cynthia neemt je met veel enthousiasme mee in de wondere wereld van online teksten schrijven. De uitleg over SEO, Google Search Console, landingspagina's en scanbaarheid van teksten is goed en uitgebreid. De feedback op schrijfopdrachten is heel constructief. Deze praktijk maakt de theorie nog duidelijker. Ik wilde mij eigenlijk niet richten op blogs schrijven, maar door de training van Cynthia ga ik nu zelfs kwispelen van blogs schrijven! 😊"

hanna vonk CVV Ede

Hanna Vonk - Projectleider CVV Ede

"Cynthia denkt heel erg mee met het vraagstuk dat je hebt als organisatie. De workshop was heel inspirerend en heeft ons allemaal bewuster gemaakt van hoe een goede online tekst eruit ziet en tools gegeven hoe we dat zelf in het vervolg beter kunnen aanpakken! We snappen nu veel beter hoe een online tekst werkt en hoe je die het beste kunt schrijven. "

review Cynthia Lukassen

Esther Meijer - Esther Meijer Fotografie

"De lessen en voorbeelden werden toegespitst op onze behoeftes en de eigenschappen van het bedrijf. Ik vond het een inspirerende en doeltreffende training. Met veel enthousiasme en humor door Cynthia gebracht. En met een echt luisterend oor!"

Waar kan ik je mee helpen?

Elke maand een mail vol GRATIS tips om je meer bezoekers naar je website te trekken?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.